Інгредієнти
- 30 г чорних оливок без кісточок
- 0,5 ч. л. меду
- Для оливкової соусу:
- 500 г помідорів
- 5 г свіжого орегано
- 5 г свіжого зеленого базиліка
- шматочок анчоуса
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 10 г петрушки
- 50 г зеленого солодкого перцю
- часник – 1 зубчик
- 600 г тунця
- 8 великих скибочок хамона
- 150 г цибулі-шалот
- оливкова олія – 3 ст. л.
- Для зеленого соусу:
Покроковий рецепт приготування
На оливковій маслі обсмажити філе тунця, по 3-4 хв. з кожного боку, так щоб риба всередині залишилася сирою. Розрізати філе на чотири шматки. Кожен шматок загорнути в два скибочки хамона. Помідор і перець нарізати, згасити на сковороді до тих пір, поки перець не стане м'яким. Лук-шалот очистити, порубати і обсмажити на маленькому вогні у великій кількості масла. Використовуючи блендер, приготувати, змішавши окремо всі інгредієнти, соус з оливок і зелений соус. Викласти на блюдо шарами тушковані помідори з перцем, обсмажену цибулю-шалот, шматок тунця, загорнутий в хамон. Прикрасити соусами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!