ФІЛЕ тунця, загорнути в скибочки хамон

Інгредієнти

  • 30 г чорних оливок без кісточок
  • 0,5 ч. л. меду
  • Для оливкової соусу:
  • 500 г помідорів
  • 5 г свіжого орегано
  • 5 г свіжого зеленого базиліка
  • шматочок анчоуса
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 10 г петрушки
  • 50 г зеленого солодкого перцю
  • часник – 1 зубчик
  • 600 г тунця
  • 8 великих скибочок хамона
  • 150 г цибулі-шалот
  • оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • Для зеленого соусу:

Покроковий рецепт приготування

На оливковій маслі обсмажити філе тунця, по 3-4 хв. з кожного боку, так щоб риба всередині залишилася сирою. Розрізати філе на чотири шматки. Кожен шматок загорнути в два скибочки хамона. Помідор і перець нарізати, згасити на сковороді до тих пір, поки перець не стане м'яким. Лук-шалот очистити, порубати і обсмажити на маленькому вогні у великій кількості масла. Використовуючи блендер, приготувати, змішавши окремо всі інгредієнти, соус з оливок і зелений соус. Викласти на блюдо шарами тушковані помідори з перцем, обсмажену цибулю-шалот, шматок тунця, загорнутий в хамон. Прикрасити соусами.

0/5 (0 Reviews)