Пенне з БАКЛАЖАНАМИ І ПИВОМ

Пенне з БАКЛАЖАНАМИ І ПИВОМ

Пенне з БАКЛАЖАНАМИ І ПИВОМ

Інгредієнти

  • 1 стакан світлого пива
  • 0,5 ч. л . сушеного розмарину
  • тертий пармезан за смаком
  • 1 великий баклажан
  • 200 г шинки
  • кінза
  • 1 упаковка порожнистих макаронів типу пенне
  • часник – 2 зубчики
  • оливкова олія – ​​0,5 склянки

Покроковий рецепт приготування

Нарізати баклажан товстими смужками, посипати сіллю і дати постояти 5-10 хв. Розігріти масло в сковороді, обсмажити баклажани до золотистої скоринки. Додати нарізану смужками шинку, розмарин і подрібнений часник. Влити пиво і тушкувати на середньому вогні, щоб рідина випарується наполовину. Відварити макарони до стану “аль денте”, щоб вони залишилися трохи твердими. Додати їх в сковорідку і гарненько прогріти. Подавати посипаними пармезаном і дрібно нарубаними листочками кінзи.

0/5 (0 Reviews)