Інгредієнти
- 200г листкового тіста
- 1 кабачок
- вершки – 20 мл
- 150 г свіжого козячого сиру
- жовтки яєчні – 3 шт.
- сіль, мелений чорний перець за смаком
- 150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопченим окостом
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розподілити ті сто за формами-тарталетки. Проткнути денце кінчиком ножа. Крок 2 Помити кабачок, натерти його на крупній тертці. Крок 3 В окремій мисці змішати вершки, козячий сир і яєчні жовтки. Посолити і поперчити. Додати нарізану соломкою шинку, кабачок і подрібнену цибулю. Розкласти суміш по тарталетки. Крок 4 Випікати 20 хв. в духовці при температурі 180 & # 186; C. Вийняти з форм, подавати гарячими або холодними з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!