КІШ з шинкою і кабачком

КІШ з шинкою і кабачком

Інгредієнти

  • 200г листкового тіста
  • 1 кабачок
  • вершки – 20 мл
  • 150 г свіжого козячого сиру
  • жовтки яєчні – 3 шт.
  • сіль, мелений чорний перець за смаком
  • 150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопченим окостом
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розподілити ті сто за формами-тарталетки. Проткнути денце кінчиком ножа. Крок 2 Помити кабачок, натерти його на крупній тертці. Крок 3 В окремій мисці змішати вершки, козячий сир і яєчні жовтки. Посолити і поперчити. Додати нарізану соломкою шинку, кабачок і подрібнену цибулю. Розкласти суміш по тарталетки. Крок 4 Випікати 20 хв. в духовці при температурі 180 & # 186; C. Вийняти з форм, подавати гарячими або холодними з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)