Інгредієнти
- 450 г шинки
- 200 мл м'ясного бульйону
- 2 ст. л. желатину в порошку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У м'ясний бульйон всипати желатин. Поставити на середній вогонь і прогрівати, не даючи кипіти і постійно помішуючи, поки весь желатин не розчиниться. Зняти з вогню, процідити через марлю. Дати трохи застигнути. Крок 2 Нарізати шинку тонкими скибочками завтовшки 2-2,5 мм. Крок 3 Підрівняти шматки шинки, щоб вони відповідали розміру високої посуду. Покласти на дно один шматок шинки. Кулінарної пензликом нанести на нього шар напівзастиглого желе. Покласти другий шматок, змастити желе. Повторювати, поки не будуть витрачені всі інгредієнти. Поставити в холодильник на 2 ч. Щоб вийняти шинку, перевернути форму на блюдо і на кілька хвилин накрити гарячим рушником.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!