МУС З КАБАЧКОВ з шинкою

МУС З КАБАЧКОВ з шинкою

Інгредієнти

  • 2 великих скибочки обсмаженої шинки
  • 500 г молодих кабачків
  • яйце – 1 шт
  • сіль
  • 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • 20 г вершкового масла
  • білий винний оцет – 1-2 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • оливкова олія – ​​3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Кабачки промити, нарізати кружальцями і варити на пару 10 хв. Змолоти в блендері в пюре. Додати збите яйце, посолити, поперчити. Змастити маслом 4 формочки для мусу і викласти в них кабачкової пюре. Поставити на водяну баню і запікати 30 хв. в духовці при 150 & # 186; С. З шинки вирізати 4 гуртка діаметром трохи більше формочок. Частину, що залишилася шинку порубати. Часник очистити і подрібнити, змішати з рубаною шинкою і петрушкою. Оливкова олія змішати в чашці з оцтом, додати суміш шинки, часнику і петрушки. Гуртки шинки викласти на сервіровочні тарілки, на кожен гурток помістити вийнятий з формочок кабачковий мус. Полити шинкою соусом і подавати.

0/5 (0 Reviews)