Інгредієнти
- 2 великих скибочки обсмаженої шинки
- 500 г молодих кабачків
- яйце – 1 шт
- сіль
- 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 20 г вершкового масла
- білий винний оцет – 1-2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- оливкова олія – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Кабачки промити, нарізати кружальцями і варити на пару 10 хв. Змолоти в блендері в пюре. Додати збите яйце, посолити, поперчити. Змастити маслом 4 формочки для мусу і викласти в них кабачкової пюре. Поставити на водяну баню і запікати 30 хв. в духовці при 150 & # 186; С. З шинки вирізати 4 гуртка діаметром трохи більше формочок. Частину, що залишилася шинку порубати. Часник очистити і подрібнити, змішати з рубаною шинкою і петрушкою. Оливкова олія змішати в чашці з оцтом, додати суміш шинки, часнику і петрушки. Гуртки шинки викласти на сервіровочні тарілки, на кожен гурток помістити вийнятий з формочок кабачковий мус. Полити шинкою соусом і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!