Террін з КАБАЧКОВ

Інгредієнти

  • молоко – 0,5 склянки
  • яйце велике – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • 200 г свіжого шпинату
  • сіль, перець, мускатний горіх
  • 1 ст. л. рубленого свіжого естрагону (тархуну)
  • 100 г білого хліба
  • масло вершкове – 40 г
  • 150 г м'якоті гарбуза
  • 1 кг кабачків
  • масло оливкове – 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Кабачки промити, обсушити (з тонкою шкіркою можна не чистити), нарізати дрібними кубиками. Лук очистити, дрібно порубати і підрум'янити в оливковій олії, приблизно 5 хв. Додати кабачки, перемішати з цибулею і тушкувати все разом ще 5 хв. Зняти з вогню і розім'яти суміш виделкою. З білого хліба зрізати скоринку, замочити його в молоці, віджати і додати до овочів. М'якоть гарбуза нарізати дрібними кубиками, додати до кабачків. Вбити в суміш збиті яйця, приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. Перемішати. Шпинат промити, обсушити і порубати. У сковороді розігріти 15 г вершкового масла, тушкувати в ньому шпинат 5 хв. Вершковим змастити форму, викласти в неї третину кабачкової суміші, потім шар шпинату, посипати естрагоном. Зверху викласти ще третина кабачків, шар шпинату і залишилися кабачки. Духовку розігріти до 160 & # 186; С, помістити форму на водяну баню і запікати 1 год 15 хв. Залишити террин в вимкненій духовці на 15 хв. Вийняти террин з духовки, остудити і помістити в холодильник. Подавати на наступний день в якості холодної закуски.

0/5 (0 Reviews)