СЕНДВІЧІ-КОТА

СЕНДВІЧІ-КОТА

СЕНДВІЧІ-КОТА

Інгредієнти

  • 10 скибочок шинки
  • 300 г м'якого сиру з зеленню
  • 20 тонких шматків хліба
  • зелена цибуля, маслини і червоний болгарський перець для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Гострим ножем вирізати з хліба і шинки однакові “голови” кішки з вухами. Змастити 10 шматків хліба сиром з одного боку, решта десять – з двох сторін. Зібрати сендвічі з шинкою так, щоб зверху виявилася сторона, намазана сиром. Зробити “очі” з маслин, «вуса» з зеленої цибулі, “ніс” з червоного перцю. Витримати в холодильнику 30 хв. і подавати.

0/5 (0 Reviews)