Інгредієнти
- 10 скибочок шинки
- 300 г м'якого сиру з зеленню
- 20 тонких шматків хліба
- зелена цибуля, маслини і червоний болгарський перець для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Гострим ножем вирізати з хліба і шинки однакові “голови” кішки з вухами. Змастити 10 шматків хліба сиром з одного боку, решта десять – з двох сторін. Зібрати сендвічі з шинкою так, щоб зверху виявилася сторона, намазана сиром. Зробити “очі” з маслин, «вуса» з зеленої цибулі, “ніс” з червоного перцю. Витримати в холодильнику 30 хв. і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!