ГРЕЧАНА КАША з копченою

Рецепт рижанки Мальвіни Руссе здатний виручити в будь-якій ситуації & ndash; інгредієнти для цієї страви зазвичай завжди під рукою.

ГРЕЧАНА КАША з копченою

Інгредієнти

  • 1 ½ склянки гречаної крупи

Для пасерування:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г копченого бекону
  • 50-60 г кореня селери
  • 6 копчених мисливських ковбасок
  • 2 солоні огірки
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1-2 лаврових листки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 40 г вершкового масла

  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Часник очистити. Гречку промити, залити 3 склянками холодної води, довести до кипіння. Коли закипить, трохи посолити, поперчити, додати вершкове масло і соняшникова олія, часник і лавровий лист, але не перемішувати, інакше каша вийде не розсипчаста. Накрити кришкою, зменшити вогонь, варити 15 хвилин до готовності.

Поки гречка вариться приготувати пассировку. Цибулю, моркву, селеру помити і почистити. Лук нашаткувати півкільцями, морква, селера, солоні огірки, бекон порізати соломкою. Мисливські ковбаски нарізати шматочками товщиною 1 см.

На розігріту глибоку сковороду викласти бекон, обсмажити 1-2 хвилини на середньому вогні, поки частина жиру не витопити. Потім додати цибулю, смажити 4-5 хвилин, помішуючи. Викласти в сковороду моркву, обсмажувати хвилин 5, потім додати селеру, огірки і ковбаски, готувати на середньому вогні, періодично помішуючи, ще 5-6 хвилин.

Для подачі викласти в тарілки гречану кашу, а зверху покласти обсмажені овочі .

0/5 (0 Reviews)