Рецепт рижанки Мальвіни Руссе здатний виручити в будь-якій ситуації & ndash; інгредієнти для цієї страви зазвичай завжди під рукою.
Інгредієнти
- 1 ½ склянки гречаної крупи
Для пасерування:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г копченого бекону
- 50-60 г кореня селери
- 6 копчених мисливських ковбасок
- 2 солоні огірки
- 1 морква
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1-2 лаврових листки
- 1 ст. л. соняшникової олії
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 40 г вершкового масла
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Часник очистити. Гречку промити, залити 3 склянками холодної води, довести до кипіння. Коли закипить, трохи посолити, поперчити, додати вершкове масло і соняшникова олія, часник і лавровий лист, але не перемішувати, інакше каша вийде не розсипчаста. Накрити кришкою, зменшити вогонь, варити 15 хвилин до готовності.
Поки гречка вариться приготувати пассировку. Цибулю, моркву, селеру помити і почистити. Лук нашаткувати півкільцями, морква, селера, солоні огірки, бекон порізати соломкою. Мисливські ковбаски нарізати шматочками товщиною 1 см.
На розігріту глибоку сковороду викласти бекон, обсмажити 1-2 хвилини на середньому вогні, поки частина жиру не витопити. Потім додати цибулю, смажити 4-5 хвилин, помішуючи. Викласти в сковороду моркву, обсмажувати хвилин 5, потім додати селеру, огірки і ковбаски, готувати на середньому вогні, періодично помішуючи, ще 5-6 хвилин.
Для подачі викласти в тарілки гречану кашу, а зверху покласти обсмажені овочі .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!