Подавати гарячими!
Випічка: пироги, булочки, ватрушки Сніданки x Інгредієнти
- вода – 1 ст.
- борошно – 2 ст.
- шинка – 250 г
- сир – 250 г
- зелень (кріп, петрушка) – по 1 пучку
- майонез – 4-5 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Змішати тертий сир, посічену зелень і дрібно нарізану шинку. Крок 2
Заправити майонезом. Крок 3
У борошно додати гарячу воду (окріп), перемішати ложкою. Крок 4
Викласти тісто на робочу поверхню і вимісити. Поки тісто не охололо скручувати в джгут багато разів (чим тонше і більше разів скручувати, тим тісто буде краще). Крок 5
Розкачати тонкий пласт, склянкою вирубати кружечки (парне кількість). З 2-х гуртків робити кишеньку, заправити начинкою і з'єднати по колу. Смажити на олії з двох сторін. Корисна порада
З тестом працювати поки гаряче, а коли охолоне, то розкачати пласт.
Господині на заміткуКраще скручувати тісто джгутом, але можна багато разів робити ковбаски.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!