Цей рецепт придумали наші діти, коли їм одного разу особливо вдало & nbsp; засмажили картоплю фрі. Причому основна частина не зайняла багато часу & ndash; зате знадобилося майже & nbsp; два дні експериментів, щоб підібрати рецепт для соусу!
Інгредієнти
- 10 великих картоплин для смаження
- 500 г тонко нарізаної сиров'яленому шинки
- масло для фритюру
для соусу
- 150-200 г натурального йогурту
- 2 малосольних огірка
- 1 ст. л. каперсів
- 1 ст. л. майонезу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу огірки очистіть від шкірки і дрібно наріжте. Подрібніть каперси. Змішайте всі інгредієнти і поставте в холодильник на 20 хв. Крок 2 Картоплю наріжте великими брусочками. Розігрійте масло у фритюрниці до 160-180 ° С і посмажте картоплю порціями до золотистого кольору, по 7-10 хв. кожна порція. Готову картоплю викладайте на паперові рушники і тримайте в теплому місці. Крок 3 Коли все готово, картоплю загорніть в скибочки шинки (по 4-5 брусків разом) і викладіть на тепле блюдо. Подавайте негайно з соусом. До речі
Якщо у вас немає фритюрниці і ви розігріваєте масло без термометра & laquo; на око & raquo;, & nbsp; то температуру можна визначити так: кинути в розігріте до потрібної температури масло шматочок хліба, масло навколо почне шипіти, а шматочок & ndash; рухатися. & nbsp; засмажити до золотистого кольору він протягом 10 & ndash; 15 сек.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!