РУЛЕТИКИ З листкового тіста з сиром І шинкою І овочами

рУЛЕТИКИ З листкового тіста з сиром І шинкою І овочами

Інгредієнти

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 300 г сиру едам або гауда
  • 300 г шинки
  • 1 солодкий перець
  • 1 маленький цукіні
  • 1 зубчик часнику
  • 10 гілочок чебрецю
  • 1 яйце
  • оливкова масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть солодкий перець від плодоніжки і насіння. Наріжте перець і цукіні маленькими кубиками. Розігрійте в сковороді оливкове масло, додайте роздавлений часник і смажте 1 хв., До появи аромату. Покладіть в сковороду овочі і чебрець і смажте 3 хв., Посоліть і поперчіть. Остудіть. Крок 2 Наріжте сир і шинку маленькими кубиками. Крок 3 Розігрійте духовку до 190 ° C. Розкачайте тісто в прямокутник товщиною 3 мм. Розкладіть начинку і загорніть рулет. Защипніть краю. Перекладіть рулет на деко і змастіть збитим яйцем. Поставте рулет в духовку і печіть 25-30 хв., До золотистого кольору. Готовий рулет остудіть, 15 хв., Потім наріжте гострим ножем на порції.

0/5 (0 Reviews)