Інгредієнти
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 300 г сиру едам або гауда
- 300 г шинки
- 1 солодкий перець
- 1 маленький цукіні
- 1 зубчик часнику
- 10 гілочок чебрецю
- 1 яйце
- оливкова масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть солодкий перець від плодоніжки і насіння. Наріжте перець і цукіні маленькими кубиками. Розігрійте в сковороді оливкове масло, додайте роздавлений часник і смажте 1 хв., До появи аромату. Покладіть в сковороду овочі і чебрець і смажте 3 хв., Посоліть і поперчіть. Остудіть. Крок 2 Наріжте сир і шинку маленькими кубиками. Крок 3 Розігрійте духовку до 190 ° C. Розкачайте тісто в прямокутник товщиною 3 мм. Розкладіть начинку і загорніть рулет. Защипніть краю. Перекладіть рулет на деко і змастіть збитим яйцем. Поставте рулет в духовку і печіть 25-30 хв., До золотистого кольору. Готовий рулет остудіть, 15 хв., Потім наріжте гострим ножем на порції.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!