ІНГРЕДІЄНТИ
Для начинки
- 300 г баранини
- 200 г свинини та яловичини
- 3 великі цибулини
- зелень, сіль, перець за смаком
Для тесту
- 500 г борошна
- 200 мл води
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Тісто замісити, і розкотити з нього тонкі коржики розміру ром у десертну тарілку. Для фаршу ретельно перемішати мелене м’ясо та цибулю, додати води або бульйону, розкласти на коржики по 1 ст. л. Зібрати краї і щільно скрутити їх вгорі “вузликом”. Відварити у підсоленій воді. Перед подачею посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!