ХЛІБ з шинкою І СИРОМ

ХЛІБ з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • яйця – 4 шт.
  • сухі дріжджі – 5 г
  • варено-копчена шинка – 100 г
  • рослинне масло – 100 мл
  • борошно – 220 г
  • біле сухе вино – 100 мл
  • голландський сир – 200 г
  • сіль, перець
  • рослинне масло для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Шинку нарізати тонкою соломкою, сир натерти на крупній тертці. При бажанні ви можете збільшити кількість шинки до 150 м Крок 2

У велику миску або каструлю просіяти борошно, додати дріжджі, сіль і перець. Перемішати і вбити яйця. Ще раз добре перемішати. Крок 3

ХЛІБ з шинкою І СИРОМ

В окремій мисці змішати вино і олія до однорідності. Крок 4

ХЛІБ з шинкою І СИРОМ

Додавати суміш в борошно по 1 ст. л., кожен раз перемішуючи до абсолютно однорідної маси. Крок 5

ХЛІБ з шинкою І СИРОМ

Додати в тісто шинку і сир. Швидко перемішати. Сформувати з тіста буханець довжиною з прямокутну форму для випічки. Крок 6

Форму змастити маслом. Викласти в неї тісто, прим'яти руками так, щоб воно зайняло весь обсяг форми. Накрити листом пергаменту і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 45 хв. За 10 хв. до готовності зняти пергамент. Готовий хліб вийняти з духовки, дати охолонути. Можна подати з зеленим салатом і свіжими овочами.

0/5 (0 Reviews)