Інгредієнти
- яйця – 4 шт.
- сухі дріжджі – 5 г
- варено-копчена шинка – 100 г
- рослинне масло – 100 мл
- борошно – 220 г
- біле сухе вино – 100 мл
- голландський сир – 200 г
- сіль, перець
- рослинне масло для змазування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шинку нарізати тонкою соломкою, сир натерти на крупній тертці. При бажанні ви можете збільшити кількість шинки до 150 м Крок 2
У велику миску або каструлю просіяти борошно, додати дріжджі, сіль і перець. Перемішати і вбити яйця. Ще раз добре перемішати. Крок 3
В окремій мисці змішати вино і олія до однорідності. Крок 4
Додавати суміш в борошно по 1 ст. л., кожен раз перемішуючи до абсолютно однорідної маси. Крок 5
Додати в тісто шинку і сир. Швидко перемішати. Сформувати з тіста буханець довжиною з прямокутну форму для випічки. Крок 6
Форму змастити маслом. Викласти в неї тісто, прим'яти руками так, щоб воно зайняло весь обсяг форми. Накрити листом пергаменту і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 45 хв. За 10 хв. до готовності зняти пергамент. Готовий хліб вийняти з духовки, дати охолонути. Можна подати з зеленим салатом і свіжими овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!