ПРЯНІ маффіни з сиром І шинкою

ПРЯНІ маффіни з сиром І шинкою

Кращі народні рецепти. Наслідки випічка x Інгредієнти

  • твердий сир (наприклад, маасдам) – 140 г
  • шинка варена – 100 г
  • сушений розмарин – 2 щіпки
  • сир Пармезан – 40 г
  • молоко – 250 мл
  • борошно пшеничне – 380-400 г
  • яйце куряче – 2 шт.
  • сіль – по 1 ч. Л.
  • суміш перців свіжомелених – 1/4 ч. л.
  • сухарі паніровачние для посипання формочок
  • цукор – 2 щіпки (1/2 ч.л.)
  • сушений базилік – 2 пучки
  • розпушувач – 15 г (1 пакетик)
  • олія оливкова рафінована – 7 ст. л.
  • паприка – 1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Сир і шинку нарізати дрібними кубиками, пармезан натерти на дрібній тертці. Збити яйця з цукром і сіллю, додати 5 ст. л. масла, молоко і трави зі спеціями, все змішати. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і замісити тісто. Додати до тесту шматочки сиру і шинки, рівномірно перемішати. Викладати тісто в змащені маслом, що залишилося і посипані сухарями формочки, злегка розрівнюючи тісто ложкою. Поставити форми в розігріту до 180 & deg; C духовку на 30-35 хвилин. За 10 хвилин до готовності, коли маффіни вже злегка підрум'яняться, посипати їх сиром і витримати в духовці, поки сир не розплавиться.

0/5 (0 Reviews)