смачний і корисний салат для всієї родини!
Інгредієнти
- суміш сіль, цукор, перець – 1 щіпка
- яйце варене – 2 шт.
- часник – 1 зубчик
- масло оливкове – 2 ст. л.
- шинка – 150 г
- салат польовий (рапунцель) – 150 г
- цибуля – 2 шт.
- оцет винний – 2 ст. л.
- сік апельсиновий – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Листя салату добре промити, обсушити. Цибулю нарізати кільцями, шинку дрібно нарізати. Часник видавити, змішати з оцтом, перцем, сіллю, цукром, соком, маслом. Все перемішати. Яйця розрізати на 8 частин, викласти зверху на салат. Відразу подавати на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!