САЛАТ Рапунцель

смачний і корисний салат для всієї родини!

САЛАТ Рапунцель

Інгредієнти

  • суміш сіль, цукор, перець – 1 щіпка
  • яйце варене – 2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • шинка – 150 г
  • салат польовий (рапунцель) – 150 г
  • цибуля – 2 шт.
  • оцет винний – 2 ст. л.
  • сік апельсиновий – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Листя салату добре промити, обсушити. Цибулю нарізати кільцями, шинку дрібно нарізати. Часник видавити, змішати з оцтом, перцем, сіллю, цукром, соком, маслом. Все перемішати. Яйця розрізати на 8 частин, викласти зверху на салат. Відразу подавати на стіл.

0/5 (0 Reviews)