Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолют-
але вегетаріанське блюдо, додавши редис і помідори.
Інгредієнти
- пудра цукрова – 2 ст. л.
- лимон великий – половинка
- сіль – за смаком
- 4 огірки по 7-8 см завдовжки
- 2 яблука літніх сортів
- 200 г нежирної шинки
- 400 мл яблучного соку
- 200 мл натурального йогурту
- 100 мл вершків жирністю 33%
- яйце – 4 шт
- 2 ст. л. зелені м'яти
Покроковий рецепт приготування
1. Огірки і яблука вимити, очистити від шкірки; у яблук видалити насіння. Натерти огірки та яблука на крупній тертці, рясно скропити лимонним соком, присипати цукровою пудрою і перемішати; викласти в миску. Влити яблучний сік і йогурт. 2. Яйця зварити круто, очистити і крупно порубати. Шинку нарізати тонкими смужками. М'яту вимити і дрібно нарізати. 3. Збити вершки, акуратно додати їх у суп. Додати яйця, шинку і м'яту, посолити за смаком. Перемішати і поставити в холодильник на 1 годину. Рада Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолютно вегетаріанський варіант, додавши редис і помідори. Господині на замітку
Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолютно вегетаріанське блюдо, додавши редис і помідори.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!