ХОЛОДНИЙ ЯБЛУЧНИЙ СУП

Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолют-
але вегетаріанське блюдо, додавши редис і помідори.

Інгредієнти

  • пудра цукрова – 2 ст. л.
  • лимон великий – половинка
  • сіль – за смаком
  • 4 огірки по 7-8 см завдовжки
  • 2 яблука літніх сортів
  • 200 г нежирної шинки
  • 400 мл яблучного соку
  • 200 мл натурального йогурту
  • 100 мл вершків жирністю 33%
  • яйце – 4 шт
  • 2 ст. л. зелені м'яти

Покроковий рецепт приготування

1. Огірки і яблука вимити, очистити від шкірки; у яблук видалити насіння. Натерти огірки та яблука на крупній тертці, рясно скропити лимонним соком, присипати цукровою пудрою і перемішати; викласти в миску. Влити яблучний сік і йогурт. 2. Яйця зварити круто, очистити і крупно порубати. Шинку нарізати тонкими смужками. М'яту вимити і дрібно нарізати. 3. Збити вершки, акуратно додати їх у суп. Додати яйця, шинку і м'яту, посолити за смаком. Перемішати і поставити в холодильник на 1 годину. Рада Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолютно вегетаріанський варіант, додавши редис і помідори. Господині на замітку

Замість шинки в цей суп можна покласти креветки. А можна приготувати абсолютно вегетаріанське блюдо, додавши редис і помідори.

0/5 (0 Reviews)