Бігус

Співвідношення м’яса і капусти в Бігус має бути не менше ніж один до одного. Можна навіть покласти більше м’яса.

Інгредієнти

    • 2 середніх помідора без насіння і шкірки
    • 1 квашене яблуко
    • 1 кг капусти
    • масло рослинне – 3 ст.л.
    • 1 стакан м’ясного бульйону
    • 5 шт. чорносливу без кісточок
    • по 150 г сиров’ялені окосту, відвареного філе гусака, свинячої вирізки і варено-копченої шинки
    • сіль
    • лавровий лист (маленький)
    • цукор – 1 ст.л.
    • 50 мл червоного сухого вина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Помідори очистити від шкірки і насіння, дрібно нарізати . Крупно нарізати квашене яблуко, видаливши насіння. Капусту нарізати соломкою, обсмажити на рослинному маслі протягом 5 хв., Додати бульйон, чорнослив, яблуко і помідори.

Крок 2 Загасити 15 хв., В кінці додати спеції, лавровий лист, цукор і вино. Дати провину випаруватися і зняти з вогню. Вирізку нарізати кубиками зі стороною 2 см і обсмажити на рослинному маслі протягом 5 хв. Додати інші м’ясні продукти, нарізані кубиками; готувати, помішуючи, ще 5 хв. Перекласти в горщик шарами, чергуючи м’ясні продукти і капусту (останній шар – капуста) і потомить 10 хв. в духовці, розігрітій до 150С. Подавати зі сметаною і зеленню.

0/5 (0 Reviews)