Інгредієнти
- сіль
- 1 ст. л. пшеничного борошна
- молоко
- яйце – 4 шт
- рослинне масло для обсмажування
- 100 г шинки або бекону
- 1 ст. л. рослинного або вершкового масла
- 1 середній помідор
Покроковий рецепт приготування
Шинку порізати тонкими смужками 0,5 см шириною. Помідор нарізати квадратиками 1х1 см або часточками. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. На обсмажену з двох сторін омлет рівним шаром викласти шинку з помідорами і скласти омлет навпіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!