СВЯТКОВИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

СВЯТКОВИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • відварну картоплю – 4 шт
  • сік 0,5 лимона
  • 200 г копченої яловичини
  • яйця – 2 шт
  • 4 невеликих свіжих огірка
  • 2 ст. л. зелені кропу і петрушки
  • 2 солоні огірки
  • зелене яблуко
  • 200 г шинки
  • сіль, перець і майонез за смаком
  • 1 невелика банка зеленого горошку

Покроковий рецепт приготування

1. Картопля і яйця відварити, нарізати невеликими кубиками. Зелений горошок відкинути на сито, дати стекти всій рідини. 2. Огірки свіжі і солоні вимити, нарізати кубиками. З яблука зняти шкірку, видалити серцевину, нарізати кубиками, скропити соком лимона. 3. Кріп і петрушку ретельно вимити, обсушити паперовими серветками і дрібно нарізати. Шинку і яловичину нарізати тонкими смужками довжиною 3,5 см. Всі скласти у велику миску, посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. Рада Для подібних салатів, а також для вінегрету картопля треба відварювати в мундирі, попередньо вимивши його щіткою.

0/5 (0 Reviews)