Інгредієнти
- відварну картоплю – 4 шт
- сік 0,5 лимона
- 200 г копченої яловичини
- яйця – 2 шт
- 4 невеликих свіжих огірка
- 2 ст. л. зелені кропу і петрушки
- 2 солоні огірки
- зелене яблуко
- 200 г шинки
- сіль, перець і майонез за смаком
- 1 невелика банка зеленого горошку
Покроковий рецепт приготування
1. Картопля і яйця відварити, нарізати невеликими кубиками. Зелений горошок відкинути на сито, дати стекти всій рідини. 2. Огірки свіжі і солоні вимити, нарізати кубиками. З яблука зняти шкірку, видалити серцевину, нарізати кубиками, скропити соком лимона. 3. Кріп і петрушку ретельно вимити, обсушити паперовими серветками і дрібно нарізати. Шинку і яловичину нарізати тонкими смужками довжиною 3,5 см. Всі скласти у велику миску, посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. Рада Для подібних салатів, а також для вінегрету картопля треба відварювати в мундирі, попередньо вимивши його щіткою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!