Інгредієнти
- 2 невеликих помідора
- цукіні – 200 г
- 80 г нежирної вареної шинки
- 0,5 червоного солодкого перцю
- 4 ст. л. овочевого бульйону
- масло оливкове – 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста – 1 маленька цибулина
- часник – 1 зубчик
Покроковий рецепт приготування
Помідори хрестоподібно надрізати, помістити на 10 сек. в окріп, видалити шкірку і насіння. Шинку, солодкий перець і томати нарізати дрібними кубиками. Цукіні розрізати навпіл уздовж і нарізати скибочками. Цибулю і часник очистити, дрібно порубати. На сковороді розігріти масло, додати всі підготовлені компоненти, обсмажувати 2 хв., Додати бульйон і готувати на середньому вогні ще 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!