ІНДІЙСЬКІ ПОНЧИКИ з креветками І шинкою

ІНДІЙСЬКІ ПОНЧИКИ з креветками І шинкою

Кращі народні рецепти. Закуски x Інгредієнти

Для смаження

  • масло топлене або рослинне

Для начинки

  • сік лимонний – 1 ч. л.
  • цибуля невеликий – 1 шт.
  • петрушка – 5 гілочок
  • шинка – 50 г
  • соус соєвий – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • перець болгарський – до смаку
  • яйце – 1 шт.
  • креветки – 450 г
  • хліб (скибочку) – 30 г
  • вода або молоко для замочування – 1 чашка
  • імбир – 2 см

Для тесту

  • сіль – 1ч. л.
  • масло топлене – 2 ст. л.
  • борошно – 1 склянка
  • цукор – 0,5 ч. л.
  • яйце – 2 шт.
  • сода – 1 ч. л. без верху

Покроковий рецепт приготування

Для приготування тіста яйця збити, змішати всі інгредієнти для тіста. Добре вимісити. Накрити і відставити убік. Креветки розморозити або відварити свіжі, віджати зайву вологу. У петрушки листя відокремити від стебел. Хліб замочити, а потім віджати. Змішати креветки з шинкою, цибулею, імбиром, листям петрушки, хлібом і провернути все через м'ясорубку. Додати всі інші інгредієнти для начинки. Перемішати. Сформувати 20 тефтелей. Тісто розділити на 20 рівних частин. Кожну розкачати на столі без додавання борошна в тонкий корж. Покласти в центр коржі начинку і загорнути краї. Масло розігріти, обсмажити пончики з усіх боків до золотисто-коричневого кольору. Викласти на серветку для видалення зайвого масла. Подавати гарячими з соусом із сметани (кислого молока або мацоні) з додаванням часнику і каррі.

0/5 (0 Reviews)