ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти

  • сіль
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • петрушка (зелень)

Для начинки:

  • свинина – 500 г
  • яйце – 3 шт
  • картопля – 500 г

Для тіста:

  • вода – 2 ст. л.
  • яйце – 1 шт
  • борошно пшеничне – 225 г
  • масло вершкове – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

Борошно просіяти, вершкове масло порубати, змішати з борошном в крихту. Додати 1 яйце, води і замісити тісто. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник. Крок 2

ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

Картоплю відварити в підсоленій воді. Зелений, помити, обсушити, дрібно нарізати. Картопля розім'яти, додати зелень. Крок 3

ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

свинину очистити від жиру, нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, обсмажити в олії до готовності Крок 4

 ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

3 яйця відварити круто і дрібно порізати. Форму (краще глибоку) змастити маслом. Викласти половину картоплі із зеленню. Далі шар з нарізаних яєць і шар зі свинини, зверху розкласти залишився картопля. Крок 5

ІРЛАНДСЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ DONEGAL PIE

Тісто розкачати, накрити начинку, сформувати бортики. Випікати при 200 гр. 25-30 хвилин. Щоб верхній шар не підсох, через 10 хвилин, накрити пиріг фольгою. Вийняти з духовки, остудити і перевернути з форми на блюдо.

0/5 (0 Reviews)