Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти
- сіль
- масло рослинне – 2 ст. л.
- петрушка (зелень)
Для начинки:
- свинина – 500 г
- яйце – 3 шт
- картопля – 500 г
Для тіста:
- вода – 2 ст. л.
- яйце – 1 шт
- борошно пшеничне – 225 г
- масло вершкове – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Борошно просіяти, вершкове масло порубати, змішати з борошном в крихту. Додати 1 яйце, води і замісити тісто. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник. Крок 2
Картоплю відварити в підсоленій воді. Зелений, помити, обсушити, дрібно нарізати. Картопля розім'яти, додати зелень. Крок 3
свинину очистити від жиру, нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, обсмажити в олії до готовності Крок 4
3 яйця відварити круто і дрібно порізати. Форму (краще глибоку) змастити маслом. Викласти половину картоплі із зеленню. Далі шар з нарізаних яєць і шар зі свинини, зверху розкласти залишився картопля. Крок 5
Тісто розкачати, накрити начинку, сформувати бортики. Випікати при 200 гр. 25-30 хвилин. Щоб верхній шар не підсох, через 10 хвилин, накрити пиріг фольгою. Вийняти з духовки, остудити і перевернути з форми на блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!