КАНАДСКИЙ салат з перловки

КАНАДСКИЙ салат з перловки

Інгредієнти

  • свіжий середній огірок – 1 шт
  • великий персик – 1 шт
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> велика полуниця – 4 шт

  • зелена цибуля – 1 пучок
  • масло виноградних кісточок – 1 ст. л.
  • перловка – 1 стакан
  • суміш салатних листя – 200 г
  • свиняча вирізка – 500 г

Для соусу:

  • сіль
  • часник – 1 зубчик
  • гостра гірчиця – 1 ст. л.
  • сироп кленовий – 1 ч. л.
  • масло виноградних кісточок – 4 5 ст. л.
  • порошок каррі – 1 ч. л.
  • сік 1 середнього апельсина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть крупу в жароміцне сито і ретельно промийте в декількох водах, ошпарьтеокропом, потім помістіть сито на каструлю з невеликою кількістю киплячої води. Накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні 20 хв. Крок 2 У великій каструлі закип'ятіть 4 склянки води, додайте дрібку солі і розпарену перловку. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20 хв. Відкиньте перловку на сито і дайте повністю охолонути, 30-40 хв. Крок 3 Для соусу часник подрібніть. Змішайте масло, апельсиновий сік, гірчицю, каррі, кленовий сироп і часник. Свинину наріжте великими шматками, натріть сіллю і змастіть з усіх боків приблизно половиною приготованого соусу. Обсмажте шматки м'яса на сильно розігрітій сковороді, по 4 хв. з кожного боку. Додайте масло, зменшіть вогонь і готуйте під кришкою, один раз перевернувши, 8 хв. Залиште в теплому місці. Крок 4 Зелена цибуля подрібніть, огірок наріжте соломкою (при бажанні очистіть огірок від шкірки). Персик обдайте окропом, потім покладіть в холодну воду, вийміть, очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками, видаливши кісточку. Ягоди полуниці розріжте на 4 частини. Листя салату крупно нарвіть руками. Крок 5 Теплу свинину наріжте невеликими шматочками. Змішайте в мисці свинину, перловку, листя салату, зелена цибуля, огірок, персик і соус, що залишився. Посоліть за смаком. Розкладіть по тарілках і прикрасьте полуницею.

0/5 (0 Reviews)