Інгредієнти
- сіль
- 0,5 головки фенхелю
- 250 мл білого портвейну
- 6 великих креветок
- масло вершкове – 1 ст. л.
- сік 1 лимона
- 2 ст. л. оливкового масла
- 4 скибочки шинки пармської
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фенхель вимити і дуже тонко нарізати , залити 1 & nbsp; ст. & nbsp; л. соку лимона і 1 & nbsp; ст. & nbsp; л. оливкового масла. Посолити за смаком, перемішати і залишити в теплому місці. Крок 2
Портвейн налити в сотейник і випаровувати на середньому вогні 30 & nbsp; хв. Розігріти в сковороді вершкове і оливкове масло, обсмажувати креветки, час від часу струшуючи сковороду, 4 & nbsp; хв. Зменшити вогонь, додати уварений портвейн, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 2 & nbsp; хв. Викласти креветки на порційні тарілки, збризнути соком лимона. Крок 3
Шматочки шинки згорнути трояндочками . Покласти на тарілки з креветками фенхель і шинку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!