ІТАЛІЙСЬКА ЗАКУСКА

ІТАЛІЙСЬКА ЗАКУСКА

Інгредієнти

  • сіль
  • 0,5 головки фенхелю
  • 250 мл білого портвейну
  • 6 великих креветок
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • сік 1 лимона
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 4 скибочки шинки пармської

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ІТАЛІЙСЬКА ЗАКУСКА

Фенхель вимити і дуже тонко нарізати , залити 1 & nbsp; ст. & nbsp; л. соку лимона і 1 & nbsp; ст. & nbsp; л. оливкового масла. Посолити за смаком, перемішати і залишити в теплому місці. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКА ЗАКУСКА

Портвейн налити в сотейник і випаровувати на середньому вогні 30 & nbsp; хв. Розігріти в сковороді вершкове і оливкове масло, обсмажувати креветки, час від часу струшуючи сковороду, 4 & nbsp; хв. Зменшити вогонь, додати уварений портвейн, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 2 & nbsp; хв. Викласти креветки на порційні тарілки, збризнути соком лимона. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКА ЗАКУСКА

Шматочки шинки згорнути трояндочками . Покласти на тарілки з креветками фенхель і шинку.

0/5 (0 Reviews)