КАМАМБЕР у фритюрі з брусничним соусом І САЛАТОМ з шампіньйонів

КАМАМБЕР у фритюрі з брусничним соусом І САЛАТОМ з печериць

Інгредієнти

  • 4 томата черрі
  • сік 1 апельсина
  • 1 ст. л. солодкої гірчиці
  • 70 г свіжих печериць
  • шалот
  • 1 щіпка цукру
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 8 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль
  • 4 ст. л. брусничного конфітюру
  • 3 ст. л. борошна
  • білий винний оцет – 1 ст. л.
  • 1 стакан рослинного масла для смаження
  • 4 великих скибочки шинки, близько 30 г кожен
  • 4 невеликі головки камамбера, по 125 г
  • 0,5 качана салату-латуку
  • яйце – 1 шт

Покроковий рецепт приготування

Головки камамберу акуратно розрізати уздовж навпіл. На нижню половину покласти скибочку шинки, накрити верхньою половиною, злегка притиснути. Яйце злегка збити; борошно і сухарі насипати в плоскі тарілки. Сир обваляти в борошні, вмочити в яйце, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Підготовлений сир укласти на тарілку і прибрати в холодильник на 20 & nbsp; хв. Гриби промити, тонко нарізати скибочками. Томати нарізати навпіл. Цибулю подрібнити. Листя салату нарвати руками. У невеликій мисці змішати листя салату, гриби, томати і цибулю. Приготувати заправку з оцту, солі, перцю, цукру та оливкової олії і полити нею салат. У глибокій сковороді сильно розігріти масло, покласти сир і швидко обсмажити його з обох боків до золотистої скоринки. Потім перекласти на пергамент, щоб стік зайвий жир. Смажити потрібно дуже швидко, щоб сир зберіг форму. У невеликій мисці змішати конфітюр, апельсиновий сік і гірчицю. На блюдо викласти салат, поруч покласти смажений камамбер і брусничний соус. Подавати з білим злегка підсмаженим хлібом.

0/5 (0 Reviews)