Інгредієнти
- 3 ст. л. вершкового масла
- 2 пера зеленої цибулі
- 2 ч. л. вершкового масла
- 2 ст. л. рубленого кропу
- 6 невеликих картоплин
- 2 скибочки вареної шинки
- 1 ст. л. вершків
- для першої начинки:
- 3 часточки консервованого ананаса
- для другої начинки:
- 3 тонких скибочки бекону
- часник – 2 зубчики
- 3 великих печериці
- 3 ч. л. оливкового масла
Покроковий рецепт приготування
Змішати вершкове масло з подрібненим часником і кропом. Загорнути кожну картоплину у фольгу, запікати при 200 & deg; С 20 & nbsp; хв. Зняти фольгу. Зробити на картоплинах за великим хрестоподібному розрізу, влити часникову олію, розім'яти м'якоть вилкою. Зверху покласти начинку. Для першої начинки шинку, нарізану дрібними кубиками, обсмажувати в маслі 2 & nbsp; хв. Додати такі ж кубики ананаса і подрібнену цибулю, смажити ще 2 & nbsp; хв. Для другої начинки обсмажити в маслі подрібнений бекон. Додати нарізані гриби, через 2 & nbsp; хв. влити вершки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!