ФАРШИРОВАНИЙ КАРТОПЛЯ

ФАРШИРОВАНИЙ КАРТОПЛЯ

ФАРШИРОВАНИЙ КАРТОПЛЯ

Інгредієнти

  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 2 пера зеленої цибулі
  • 2 ч. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. рубленого кропу
  • 6 невеликих картоплин
  • 2 скибочки вареної шинки
  • 1 ст. л. вершків
  • для першої начинки:
  • 3 часточки консервованого ананаса
  • для другої начинки:
  • 3 тонких скибочки бекону
  • часник – 2 зубчики
  • 3 великих печериці
  • 3 ч. л. оливкового масла

Покроковий рецепт приготування

Змішати вершкове масло з подрібненим часником і кропом. Загорнути кожну картоплину у фольгу, запікати при 200 & deg; С 20 & nbsp; хв. Зняти фольгу. Зробити на картоплинах за великим хрестоподібному розрізу, влити часникову олію, розім'яти м'якоть вилкою. Зверху покласти начинку. Для першої начинки шинку, нарізану дрібними кубиками, обсмажувати в маслі 2 & nbsp; хв. Додати такі ж кубики ананаса і подрібнену цибулю, смажити ще 2 & nbsp; хв. Для другої начинки обсмажити в маслі подрібнений бекон. Додати нарізані гриби, через 2 & nbsp; хв. влити вершки.

0/5 (0 Reviews)