САЛТІМБОКА З ІНДИКИ

Салтімбока – страва італійської кухні, що представляє собою шматочки м'яса, загорнуті сиров'яленому шинкою, а потім обсмажені на сковороді або на грилі. Його можна приготувати з будь-якого виду м'яса або птиці.

САЛТІМБОКА З ІНДИКИ

Інгредієнти

  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 2-3 гілочки шавлії, тільки листя
  • 8 смужок пармской шинки (або бекону)
  • 250 г філе індички

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 САЛТІМБОКА З ІНДИКИ

Філе індички вимити і розрізати на 8 тонких пластин. Шавлія крупно нарізати. Присипати індичку перцем, сіллю і шавлією. Крок 2

САЛТІМБОКА З ІНДИКИ

Обернути кожен шматок смужкою пармской шинки або бекону. Крок 3

САЛТІМБОКА З ІНДИКИ

Розігріти в сковороді оливкове масло, обсмажити шматки індички по 3 & nbsp; хв. з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавати із зеленню і овочами.

0/5 (0 Reviews)