Салтімбока – страва італійської кухні, що представляє собою шматочки м'яса, загорнуті сиров'яленому шинкою, а потім обсмажені на сковороді або на грилі. Його можна приготувати з будь-якого виду м'яса або птиці.
Інгредієнти
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 2-3 гілочки шавлії, тільки листя
- 8 смужок пармской шинки (або бекону)
- 250 г філе індички
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Філе індички вимити і розрізати на 8 тонких пластин. Шавлія крупно нарізати. Присипати індичку перцем, сіллю і шавлією. Крок 2
Обернути кожен шматок смужкою пармской шинки або бекону. Крок 3
Розігріти в сковороді оливкове масло, обсмажити шматки індички по 3 & nbsp; хв. з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавати із зеленню і овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!