Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- щіпка чебрецю, сіль, перець за смаком
- 250 г сметани
- масло вершкове – 50 г
- 400 г консервованого зеленого горошку
- 400 г закінчили (черепашок)
- 200 г шинки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і нашаткувати. Шинку нарізати невеликими кубиками. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 3 & nbsp; хв.
Додати зелений горошок, чебрець і шинку, готувати 3 & nbsp; хв. Влити сметану, перемішати. Зменшити вогонь до середнього і уварювати соус 10 & nbsp; хв. Крок 2
Мушлі відварити в трохи підсоленій воді, відкинути на друшляк. Крок 3
Додати черепашки в соус, перемішати і прогріти до потрібної температури.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!