Конча (черепашки) З зеленим ГОРОШКОМ

Конча (черепашки) З зеленим ГОРОШКОМ

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • щіпка чебрецю, сіль, перець за смаком
  • 250 г сметани
  • масло вершкове – 50 г
  • 400 г консервованого зеленого горошку
  • 400 г закінчили (черепашок)
  • 200 г шинки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Конча (черепашки) З зеленим ГОРОШКОМ

Лук очистити і нашаткувати. Шинку нарізати невеликими кубиками. Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 3 & nbsp; хв.
Додати зелений горошок, чебрець і шинку, готувати 3 & nbsp; хв. Влити сметану, перемішати. Зменшити вогонь до середнього і уварювати соус 10 & nbsp; хв. Крок 2

Конча (черепашки) З зеленим ГОРОШКОМ

Мушлі відварити в трохи підсоленій воді, відкинути на друшляк. Крок 3

Конча (черепашки) З зеленим ГОРОШКОМ

Додати черепашки в соус, перемішати і прогріти до потрібної температури.

0/5 (0 Reviews)