Кастільські Салат з апельсинів з хамоном Серрано

Кастільські Салат з апельсинами З Хамон Серрано

Інгредієнти

  • 3 дуже великих апельсина
  • сіль і мелений чорний перець
  • щіпка зіри
  • маленький пучок крес-салату
  • 200 г іспанських маслин (гірких)
  • 150 г тонко нарізаної сирокопченої шинки хамон серрано
  • 2 ст. л. оливкового масла “екстра вірджин”
  • 2 червоні солодкі цибулини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обробити апельсини на філе: гострим ножем спочатку зрізати шкірку разом з білою плівкою, щоб була видна м'якоть, потім вирізати з перегородок часточки. Кожну часточку розрізати на 3 частини. Крок 2 Скибочки хамона порізати смужками шириною 1 см. Маслини розчавити ножем, вийняти кісточки, нарізати часточками. Червоний цибулю порізати тонкими кільцями, потім кільця розрізати на четвертинки. Крок 3 Змішати апельсини, хамон, маслини і крес-салат. Приправити салат сіллю, свіжомеленим чорним перцем, щіпкою зіри, соком від апельсинів і оливковою олією.

0/5 (0 Reviews)