ІТАЛІЙСЬКЕ РАГУ

Кожна поважаюча себе італійська господиня знає як приготувати м'ясне рагу – основу для лазаньї або спагетті болоньєзе. Приготування справжнього рагу – процес виключно довгий і супроводжується чарівними запахами поширюються з кухні. Результат довгого очікування завжди виправданий не тільки приголомшливим смаком, але і тим, що воно готується для недільного обіду, коли за столом збирається вся родина і запрошуються друзі. Жарти і розмови змовкають в той момент, коли господиня ставить на стіл димляче блюдо, але тиша триває зовсім недовго, вона змінюється оплесками і компліментами на адресу тієї, що вклала так багато сил і любові в свою страву.

Інгредієнти

  • бекон – 100 г
  • оливкова олія – ​​за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • цибуля жовтий – 1 шт.
  • селера – 1 стебло
  • морква – 1 шт.
  • свинячий фарш (не жирний) – 200 г
  • яловичий фарш – 300 г
  • незбиране молоко – 1/2 чашки
  • тепла вода – 1/2 чашки
  • томатний концентрат (томатна паста) – 30 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно порізати бекон. На сковороду полити трохи масла і обсмажити бекон з сіллю і чорним перцем. Крок 2 Потім додати на сковороду дрібно нарізану цибулю, селеру і моркву (всі нарізається вручну). Зменшити вогонь і тушкувати майже до готовності. Крок 3 Додати свинячий фарш і продовжувати гасити на повільному вогні. Коли свинячий фарш буде готовий, додати яловичий фарш і продовжувати готувати на повільному вогні. Крок 4 Додати півсклянки цільного молока. Залишити готуватися до повного вбирання рідини. Потім в невеликій кількості теплої води, розбавити концентровану томатну пасту і додати до м'яса. Залишити гаситися на 3 години. Корисна порада

Використовуйте дерев'яну ложку для розмішування, & nbsp; а для готування – алюмінієву каструлю.

Господині на замітку

Найкраща комбінації фаршу: 2/3 яловичини і 1/3 свинини.

0/5 (0 Reviews)