КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

все на пікнік! x Інгредієнти

  • Соєвий соус Kikkoman – 70 мл
  • Свинина м'якоть – 600 г
  • Яловичина м'якоть – 300 г
  • Сало свиняче – 200 г
  • Часник – 5 зубчиків
  • Перчик чилі – 1/2 стручка
  • Сіль велика – 1 ч. л.
  • Мускатний горіх – 0,5 ч. л.
  • Вермут сухий білий – 40 мл
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч. Л.
  • Черево свиняче – 1,2 метра
  • Олія – ​​30 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

М'ясо та сало порізати на шматочки. Часник почистити. Перець чилі розрізати вздовж і видалити насіння. Все пропустити двічі через м'ясорубку з дрібною сіткою. Крок 2

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

Через спеціальну насадку заповнити череву. Перекручувати через кожні 12 см в різні боки і перев'язувати кулінарною ниткою. Крок 3

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

Готові ковбаски укласти в пластиковий контейнер і поставити в холодильник на 1,5 доби для дозрівання. Крок 4

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

Перед смаженням проколоти голкою кожну ковбаску в декількох місцях, щоб вони не лопалися під час смаження. Змішати масло рослинне і 3 ложки соєвого соусу kikkoman для обмазки ковбасок при смаженні. Крок 5

КОВБАСКИ Пікантні ДЛЯ ПИКНИКА

Смажити на грилі на середньому вогні до готовності хвилин 25-30. Подавати зі свіжими овочами. Насолоджуйтесь ароматними ковбасками з прекрасним соусом kikkoman! Господині на замітку

Це найулюбленіший рецепт для пікніка в нашій родині.

0/5 (0 Reviews)