КЁФТЕСІ, запечена з кускус

Кускус можна замінити булгур, гостроту кёфтесі регулюйте під свій смак.

Спробуй на смак x Інгредієнти

  • фарш баранячий 500 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кускус 1 стакан (а)

  • пластівці червоного перцю 1/8 ч.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> паприка сушена 1 ч.л.

  • олія оливкова 2 ст.л.
  • сіль
  • кмин мелений 1 ч.л.
  • часник 2 шт.
  • червоний перець мелений 1/4 ч.л.
  • чорний перець мелений 1/4 ч.л.
  • цибулина 1 шт.
  • хлібна крихта 4 ст.л.
  • болгарський перець великий (червоний) 1 шт.
  • вода 1,5 стакан (а)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Фарш заправити сіллю, спеціями, додати хлібну крихту, роздавлений часник, мелкорезаний цибулю і вимісити. Мокрими руками сформувати невеликі фрикадельки. Крок 2 Викласти в сотейник з розігрітим маслом і швидко зарум'янити з усіх боків. Вийняти шумівкою. Крок 3 Нарізати перець смужками, підсмажити на тому ж маслі. Крок 4 В форму для запікання викласти кускус, додати пасеровану перець, розрівняти, залити підсоленим окропом, поверх увіткнути кёфтесі. Верх закрити фольгою або папером для випічки. Крок 5 Поставити в нагріту духовку до 200 С на 20 хвилин. Зняти фольгу і допекти ще 10 хвилин. При подачі посипати кінзою.

0/5 (0 Reviews)