Блюдо дуже універсально, т.к включає в себе і гарнір у вигляді найніжнішого пюре, і м'ясну котлетку з начинкою з тягучого сиру! Зовсім нескладно готується, але вражає своїм неповторним смаком!
Спробуй на смак x Інгредієнти
- фарш м'ясний 400 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- молоко 100 мл
- сир твердий 100 г
- хліб білий 100 г
- картопля 4 шт.
- масло вершкове 30 г
- кумін 0, 5 ч.л.
- сіль 1 щіпка (і)
- перець чорний мелений 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У фарш додайте замочений в половині молока білий хліб, дрібно нарізану цибулину, кумін, перець, сіль і добре перемішайте. Крок 2
На пергаменті сформуйте круглу котлету і зробите в центрі поглиблення. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Крок 3
Поки котлета запікається, картопля почистіть і відваріть до готовності. Крок 4
Зробіть з картоплі пюре: додайте масло, молоко, що залишилося і половину натертого сиру. Крок 5
Дістаньте котлету і покладіть в центр залишився сир. Крок 6
Зверху розподіліть пюре. Крок 7
Запікайте в духовці ще близько 15 хвилин. Можна подати в такому вигляді. Крок 8
А можна полити соусом. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!