ПЕЛЬМЕНИ З рибою

Купити пельмені з рибою & mdash; завдання непросте, а вже знайти дійсно смачні & mdash; взагалі важке. Тому ми вирішили забезпечити вас надійним перевіреним рецептом, який дозволить готувати цю страву вдома так часто, як того захочеться. До складу начинки найкраще включати два види риби: білу і червону & mdash; так буде смачніше і соковитіше. Решта інгредієнти & nbsp; фаршу не відрізняються оригінальністю: цибуля, часник і спеції. Подавати на стіл пельмені з рибою можна, як зазвичай, зі сметаною або розтопленим вершковим маслом. Єдино що, ми б настійно радили, доповнити все це консервованим хріном: він ідеально підкреслить смак страви і доведе його до повної досконалості.
& nbsp;

ПЕЛЬМЕНИ З рибою

Інгредієнти

  • 700 г філе риби (можна двох видів – білої & nbsp; і & nbsp; червоною)
  • 2 середні цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г вершкового масла
  • рослинне або топлене масло
  • сіль, мелений чорний & nbsp; перець
  • вершкове Маслоу хрін для & nbsp; подачі

для тіста:

  • 600 г борошна
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЛЬМЕНИ З рибою

Для тіста пельменів з рибою просійте борошно з сіллю на дошку, зробіть поглиблення, вбийте в нього яйце, додайте рослинне масло. Підливаючи крижану воду (1 неповна склянка), замісити однорідне м'яке тісто. Залиште під плівкою на 1 ч. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ З рибою

Порубати рибне філе важким ножем в фарш (краще не прокручувати через м'ясорубку, начинка стає занадто рідкою. Посоліть рибу і поперчіть за смаком. Крок 3 Очистіть цибулю і часник, дуже дрібно наріжте. Обсмажте на рослинному або топленому маслі до золотистого кольору, 10 хв. остудіть, змішайте з фаршем. Наріжте холодне вершкове масло дуже дрібними кубиками і опустіть в миску з крижаною водою. Крок 4

Скачайте з вистояти тесту пельменів ковбаску діаметром 2 см, наріжте її поперек на шматочки товщиною 1 см. Присипте шматочки борошном і розкачайте в круглі тонкі коржики на присипаної борошном поверхні. Крок 5

ПЕЛЬМЕНИ З рибою

У центр кожного гуртка викладіть по ложечці начинки, на неї-шматочок вершкового масла. Ретельно защипніть краю, щоб вийшов півколо. З'єднайте два гострих кута і міцно притисніть, щоб вони зліпилися. Крок 6 Варіть пельмені порціями у великій кількості киплячої підсоленої води, перемішуючи шумівкою, щоб вони не прилипали до дна. Пельмені готові через 8-10 хв. після повторного закипання. Подавайте з маслом і хріном. Корисна порада

Якщо для начинки пельменів ви збираєтеся використовувати заморожену рибу, дайте їй відтанути в холоді. В цьому випадку вона залишиться соковитою. Перекладіть рибу з морозилки в холодильну камеру і дочекайтеся повного розморожування.

До речі

В фарш пельменів з рибою можна додати дрібно нарізаний кріп: він зробить смак начинки більш свіжим і додасть особливий аромат. За бажанням, доповніть її невеликою кількістю лимонного соку (не більше 1 столової ложки).
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)