Рубаною КОТЛЕТИ & QUOT; НІ РИБА НІ КУРКА & QUOT;

Котлети і не курячі і не рибні! Соковиті, м'які, оригінальні! Смак риби не дуже відчувається, морська капуста надає оригінальний смак.

 рубана КОТЛЕТИ & amp; QUOT; НІ РИБА НІ КУРКА & amp; QUOT;

Скарби моря для здоров'я і краси x Інгредієнти

  • куряча грудка 300 г
  • фарш з річкової риби (окунь) 400 г
  • цибуля 1 шт.
  • сало 100 г
  • морська капуста 80 г
  • яйця курячі 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • спеції для птиці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготувати фарш з річкової риби (у мене з окуня), щоб кісточки не відчувати, раджу перекрутити 2-3 рази разом з салом. Курячі грудки нарізати шматочками (нарубати). Крок 2 Приготувати фарш для котлет з рибного фаршу, рубаного м'яса курячих грудок, яйця, морської капусти, спецій і цибулі. Добре перемішати і дати постояти хвилин 20-30. Крок 3 Сформувати котлетки і обсмажити на помірному вогні до золотистої скоринки. Господині на замітку

Щоб котлети були по-соковитіше візьміть НЕ курячу грудку, а м'ясо з курячих ніжок або стегенець.

0/5 (0 Reviews)