Каннеллоні з курчам І шинкою

Каннеллоні з курчам І шинкою

Інгредієнти

  • молоко – 500 мл
  • печериці – 100 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г шинки

  • цибуля ріпчаста
  • 8 листів лазаньї
  • 1 варена куряча грудка
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 150 г тертого пармезану
  • сіль
  • 6 ст. л. борошна

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 каннеллоні з курчам і шинкою

Лук очистити і подрібнити. Гриби вимити і нарізати невеликими шматочками. Курячі грудки і шинку нарізати кубиками. Розтопити в сковороді 1 & nbsp; ст. & Nbsp; л. вершкового масла, обсмажити в ньому лук і гриби, 4 & nbsp; хв.
Додати курку і шинку, готувати ще 3 & nbsp; хв. Зняти з вогню, посолити, поперчити за смаком. Крок 2

Каннеллоні з курчам І шинкою

У сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно і готувати, інтенсивно розмішуючи, поки суміш не стане абсолютно однорідною, 2 & nbsp; хв. Крок 3

Каннеллоні з курчам І шинкою

поступово, продовжуючи розмішувати, вливати тепле молоко. Довести до кипіння. Посолити, поперчити за смаком. Зменшити вогонь і варити соус ще 3-4 хв. Крок 4

Каннеллоні з курчам І шинкою

Додати в фарш половину соусу і половину тертого пармезану. Перемішати. Крок 5

Каннеллоні з курчам І шинкою

Листи лазаньї підготувати так само, як в рецепті лазаньї. Викласти на них рівними порціями начинку і згорнути трубочками. Крок 6

Каннеллоні з курчам І шинкою

Розігріти духовку до 240 & deg; С. Укласти трубочки в форму для запікання. Полити соусом і посипати пармезаном. Запікати 7 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)