Галушки з КРЕВЕТОК

галушки з КРЕВЕТОК

Інгредієнти

  • 20 г шинки
  • сіль
  • яйце – 1 шт.
  • 100 г очищених креветок
  • цибуля ріпчаста великий
  • 30 г борошна
  • 0,25 ч. Л. мускатного горіха
  • 100 мл рослинного масла для обсмажування
  • сухарі панірувальні
  • масло вершкове
  • 2 ст. л. вершків жирністю 20%

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

галушки з КРЕВЕТОК

Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Шинку нарізати невеликими кубиками, креветки порубати. У сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю, 3 хв. Додати шинку, борошно і обережно влити вершки. Безперервно помішувати, щоб не було грудок. Додати в соус креветки і тушкувати на слабкому вогні 15 хв. Крок 2

галушки з КРЕВЕТОК

Приправити масу мускатним горіхом, сіллю, меленим чорним перцем, перемішати і дати охолонути. За допомогою двох ложок сформувати з маси галушки. Крок 3

галушки з КРЕВЕТОК

Підготовлені галушки вмочити в злегка збите яйце, потім в сухарі. Смажити в киплячій олії до утворення хрусткої скоринки.

0/5 (0 Reviews)