СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ соусі

СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ соусі

Інгредієнти

  • кріп (зелень)
  • 200 г сиров'яленому шинки або бекону
  • 1 ст. л. білого сухого вина
  • 0,5 пачки спагетті
  • 150 г сиру Чеддер
  • 1 банка (400 г) консервованих томатів у власному соку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ соусі

Спагеті відварити в підсоленій воді. Відкинути на друшляк. Крок 2

СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ СОУСІ

Шинку або бекон нарізати смужками, обсмажити на сухій розігрітій сковороді, 5 хв. Влити вино, готувати 3 хв. Крок 3

СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ СОУСІ

Додати дрібно нарізані томати разом з соком, перемішати і готувати все разом ще 4 хв. Крок 4

СПАГЕТТІ з шинкою В ТОМАТНОМУ СОУСІ

Кріп вимити, обсушити й подрібнити, додати в соус. Сир натерти на тертці.

Спагеті розкласти по тарілках. Полити соусом, посипати сиром.

0/5 (0 Reviews)