Картопляний-цибулевий ЗАПЕКАНКА

картопляний-цибулевий ЗАПЕКАНКА

Інгредієнти < ul>

  • молоко – 150 мл
  • вершки жирністю 33% – 150 мл
  • картопля – 800 г
  • лист лавровий – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • сир Чеддер – 100 г
  • шинка сирокопчена – 175 г
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • часник – 1 зубчик
  • цибуля ріпчаста – 2 цибулини
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    картопляний-цибулевий ЗАПЕКАНКА

    Картоплю і цибулю очистити, нарізати тонкими кружальцями. Часник очистити, подрібнити. Шинку нарізати тонкими смужками. Розігріти духовку до 180 & deg; С. Підходить за розміром форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти шарами картоплю, цибулю і шинку. Крок 2

    картопляний-цибулевий ЗАПЕКАНКА

    У сотейник влити вершки і молоко, додати часник і лавровий лист, дати закипіти. Потім влити молочну суміш у форму для запікання. Крок 3

    картопляний-цибулевий ЗАПЕКАНКА

    лавровий лист покласти в центр форми. Злегка посолити, поперчити. Присипати тертим сиром. Накрити форму листом фольги і запікати 30 хв. Зняти фольгу і готувати ще 30 хв.

    0/5 (0 Reviews)