Помідори, фаршировані шинкою І ГРИБАМИ

Для фаршированих помідорів головне – згадати про те, що таке блюдо можна приготувати з наявних під рукою продуктів. Давайте не різати відразу для салату помідори, шинку і гриби, а на мить зупинимося, замислюватимемося і почнемо & nbsp; працювати зовсім в іншому напрямку. У напрямку фаршированих помідорів.

 Помідори, фаршировані шинкою І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 4 помідорів середнього розміру
  • 1 солодкий перець
  • 100 г печериць
  • 100 г шинки (можна пресованої)
  • 1 ст. л. крупнозернистою гірчиці
  • 1 велика цибулина
  • масло рослинне для обсмажування
  • сіль

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 Помідори, фаршировані шинкою І ГРИБАМИ

Шинку нарізати кубиками. Печериці і перець вимити. З перцю видалити серцевину. Лук очистити. Нарізати овочі та гриби кубиками такого ж розміру, як шинка. Крок 2

Помідори, фаршировані шинкою І ГРИБАМИ

Розігріти в сковороді олію, обсмажити гриби, 5 & nbsp; хв. Додати цибулю, готувати 3 & nbsp; хв. Додати перці, шинку і гірчицю. Смажити ще 3 & nbsp; хв. Зняти з вогню, посолити за смаком. Дати охолонути. Крок 3

Помідори, фаршировані шинкою І ГРИБАМИ

Наповнити начинкою підготовлені помідори. Поставити в холодильник на 30 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)