Для фаршированих помідорів головне – згадати про те, що таке блюдо можна приготувати з наявних під рукою продуктів. Давайте не різати відразу для салату помідори, шинку і гриби, а на мить зупинимося, замислюватимемося і почнемо & nbsp; працювати зовсім в іншому напрямку. У напрямку фаршированих помідорів.
Інгредієнти
- 4 помідорів середнього розміру
- 1 солодкий перець
- 100 г печериць
- 100 г шинки (можна пресованої)
- 1 ст. л. крупнозернистою гірчиці
- 1 велика цибулина
- масло рослинне для обсмажування
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Шинку нарізати кубиками. Печериці і перець вимити. З перцю видалити серцевину. Лук очистити. Нарізати овочі та гриби кубиками такого ж розміру, як шинка. Крок 2
Розігріти в сковороді олію, обсмажити гриби, 5 & nbsp; хв. Додати цибулю, готувати 3 & nbsp; хв. Додати перці, шинку і гірчицю. Смажити ще 3 & nbsp; хв. Зняти з вогню, посолити за смаком. Дати охолонути. Крок 3
Наповнити начинкою підготовлені помідори. Поставити в холодильник на 30 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!