КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Ціла фарширована капуста & ndash; завжди королева столу. А цей варіант, з баранячим фаршем, напевно полюбиться всім вашим гостям і стане вашим фірмовим блюдом. Якщо ви любите плов, спробуйте додати в фарш трохи зіри & ndash; & Quot; запаху плову & quot; & Ndash; вийде просто відмінно!

КАПУСТА МОЛОДА, Фарширована баранина

Інгредієнти

  • сало – 50 г
  • молоко – 125 мл
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • білий хліб без кірки – 3 шматки
  • яйце – 1 шт.
  • жменю листочків м'яти
  • часник – 2 зубчики
  • сіль
  • фарш з баранини – 400 г
  • сухарі панірувальні – 0,5 склянки
  • молода капуста – 1 великий качан
  • листочки петрушки – 0,25 склянки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Хліб замочити в молоці, злегка віджати. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Зелень вимити, обсушити і тонко нарізати. Сало порубати ножем. Змішати в мисці м'ясний фарш, сало, хліб, цибуля, часник і зелень. Посолити, поперчити за смаком. Ретельно перемішати. Крок 2

КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Капусту вимити, прибравши зовнішні некрасиві листя. У широкій каструлі закип'ятити воду, трохи підсолити і опустити в неї качан на 3 хв. Відкинути на друшляк, покласти качан на рушник качаном вгору і дати стекти всій воді. Крок 3

КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Викласти капусту на обробну дошку. Обережно, починаючи від зовнішніх листя, відігнути капустяні листки від середини до країв. Щільно стислі листя в самій середині качана залишити як є. Крок 4

КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Укласти між капустяним листям начинку. Знову надати капусті форму качана. Крок 5

КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Злегка збити яйця. За допомогою кулінарного пензлика обмазати капустяний качан з усіх боків рівним шаром. Крок 6

КАПУСТА МОЛОДА, фарширована бараниною

Присипати капусту панірувальними сухарями, змішаними з невеликою кількістю солі, і розрівняти руками. Цю операцію можна повторити. Ще раз обмазати качан яйцем і обваляти в паніровці. Тоді зовнішній шар капусти після запікання буде більш щільним і хрустким. Загорнути капусту у фольгу і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв. Вийняти деко з капустою з духовки, зробити в фользі невеликий розріз і злити весь сік, що виділився. Після чого зняти фольгу і повернути капусту в духовку ще на 10 хв.

0/5 (0 Reviews)