& QUOT; Ластівчине гніздо & QUOT;

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • яйця – 4 шт.
  • цибулина – 2 шт.
  • біле сухе вино – 250 мл
  • масло вершкове – 5 ст. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • лечо – 1 банка
  • петрушка – 4 гілочки
  • молоко – 0,5 склянки
  • перець горошком, чорний – 5 – 6 шт.
  • сіль
  • кілька скибочок білого хліба – 100 г
  • телятина – 800 г

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

М'ясо вимити. Хліб розмочити в молоці. Лук очистити і розрізати на 4 частини. Петрушку промити і подрібнити. Яйця зварити круто, охолодити і очистити. Крок 2

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

М'ясо, розмочений хліб і цибулю пропустити через м'ясорубку, змішати з зеленню петрушки. Посолити, поперчити і сформувати 8 однакових кульок. Крок 3

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

Яйця розрізати навпіл, зробити поглиблення в котлетах і покласти в кожну по половинці яйця білком догори. Крок 4

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

Приготувати соус. У глибокій сковороді розігріти вершкове масло, покласти борошно і смажити, помішуючи, 2-3 хв., До золотистого кольору. Додати лечо, перець горошком і тушкувати, помішуючи, на повільному вогні 5 хв. Крок 5

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

Влити вино і довести до кипіння. Посипати зеленню петрушки. Крок 6

& amp; QUOT; Ластівчине гніздо & amp; QUOT;

Розігріти духовку до 180 ° С. Підготовлені «гнізда» укласти в сковороду з соусом, поставити в духовку і запікати 30-35 хв.

0/5 (0 Reviews)