Інгредієнти
- яйця – 4 шт.
- цибулина – 2 шт.
- біле сухе вино – 250 мл
- масло вершкове – 5 ст. л.
- борошно – 1 ст. л.
- лечо – 1 банка
- петрушка – 4 гілочки
- молоко – 0,5 склянки
- перець горошком, чорний – 5 – 6 шт.
- сіль
- кілька скибочок білого хліба – 100 г
- телятина – 800 г
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити. Хліб розмочити в молоці. Лук очистити і розрізати на 4 частини. Петрушку промити і подрібнити. Яйця зварити круто, охолодити і очистити. Крок 2
М'ясо, розмочений хліб і цибулю пропустити через м'ясорубку, змішати з зеленню петрушки. Посолити, поперчити і сформувати 8 однакових кульок. Крок 3
Яйця розрізати навпіл, зробити поглиблення в котлетах і покласти в кожну по половинці яйця білком догори. Крок 4
Приготувати соус. У глибокій сковороді розігріти вершкове масло, покласти борошно і смажити, помішуючи, 2-3 хв., До золотистого кольору. Додати лечо, перець горошком і тушкувати, помішуючи, на повільному вогні 5 хв. Крок 5
Влити вино і довести до кипіння. Посипати зеленню петрушки. Крок 6
Розігріти духовку до 180 ° С. Підготовлені «гнізда» укласти в сковороду з соусом, поставити в духовку і запікати 30-35 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!