КАРРИ З свинини

КАРРИ З свинини

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 цибулина
  • гострий червоний перчик – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> лайм – 1 шт.

  • рис – 150 г
  • часник – 5 зубчиків
  • цибуля-порей (біла частина) – 1 стебло
  • порошок каррі – 1 ст. л.
  • свиняча вирізка – 600 г
  • масло кунжутне – 2 ст. л.
  • рибний соус – 2 ст. л.
  • корінь імбиру – 2 см
  • молоко кокосове – 100 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КАРРИ З свинини

лук, часник і імбир очистити, цибулю-порей вимити. З гострого перчика видалити насіння. Всі овочі дрібно нарізати. З лайма теркою зняти цедру, з м'якоті вичавити сік. Крок 2

КАРРИ З свинини

Свинину нарізати кубиками й обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Додати овочі і цедру, готувати 4 хв. Всипати каррі, влити рибний соус, кокосове молоко, сік лайма. Готувати 3 хв. Крок 3

КАРРИ З свинини

Рис зварити згідно інструкції на упаковці і подати разом з каррі.

0/5 (0 Reviews)