Молода картопля така гарна, що не хочеться випускати найменшої можливості експериментувати з різними способами приготування її. Давайте в цей раз приготуємо молоду картоплю з беконом і часником в фользі. Приготуємо і нагодуємо своїх близьких і друзів & mdash; нехай радіють & nbsp; & Nbsp;
Інгредієнти
- 12 середніх молодих картоплин
- 2 головки часнику
- 12 тонких смужок бекону
- 0,5 склянки оливкової олії
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник розібрати на зубчики, очищаючи тільки верхній шар лушпиння. 3 зубчики розчавити і повністю очистити. Крок 2
Натерти очищені зубчики часнику на дрібній тертці прямо в стакан з оливковою олією, додати туди трохи солі, перемішати. Крок 3
Картопля вимити щіткою і нарізати на кружечки товщиною 1 см. Крок 4
Скласти гуртки картоплі в миску, полити часниковим маслом і ретельно перемішати, щоб кожен гурток був покритий маслом. Крок 5
Підготувати 6 шматків складеної вдвічі фольги розміром 30х40 см. Крок 6
У центр кожного шматка викласти картоплю і кілька зубчиків часнику. Посолити і поперчити. Кожну смужку бекону розрізати на 3 шматки, укласти на кожну порцію картоплі по 6 таких шматочків. Підняти краї фольги над картоплею, трохи стиснути, влити по 0,5 склянки води і повністю запечатати краю. Готувати на решітці над вугіллям приблизно 30 хв. Подавати гарячим. До речі
Можна картопля не різати, а загорнути в лист фольги цілу картоплю. І запікати годі й на вугіллі, а в духовці при 200-250 & deg; С, від 20 хвилин, в залежності від розміру бульби
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!