КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ І ЧЕСНОКОМ У фользі

Молода картопля така гарна, що не хочеться випускати найменшої можливості експериментувати з різними способами приготування її. Давайте в цей раз приготуємо молоду картоплю з беконом і часником в фользі. Приготуємо і нагодуємо своїх близьких і друзів & mdash; нехай радіють & nbsp; & Nbsp;

КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ І ЧЕСНОКОМ У фользі

Інгредієнти

  • 12 середніх молодих картоплин
  • 2 головки часнику
  • 12 тонких смужок бекону
  • 0,5 склянки оливкової олії
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ І ЧЕСНОКОМ У фользі

Часник розібрати на зубчики, очищаючи тільки верхній шар лушпиння. 3 зубчики розчавити і повністю очистити. Крок 2

КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ І ЧЕСНОКОМ У фользі

Натерти очищені зубчики часнику на дрібній тертці прямо в стакан з оливковою олією, додати туди трохи солі, перемішати. Крок 3

КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ і ЧЕСНОКОМ У фользі

Картопля вимити щіткою і нарізати на кружечки товщиною 1 см. Крок 4

Скласти гуртки картоплі в миску, полити часниковим маслом і ретельно перемішати, щоб кожен гурток був покритий маслом. Крок 5

КАРТОПЛЯ З БЕКОНОМ І ЧЕСНОКОМ У фользі

Підготувати 6 шматків складеної вдвічі фольги розміром 30х40 см. Крок 6

У центр кожного шматка викласти картоплю і кілька зубчиків часнику. Посолити і поперчити. Кожну смужку бекону розрізати на 3 шматки, укласти на кожну порцію картоплі по 6 таких шматочків. Підняти краї фольги над картоплею, трохи стиснути, влити по 0,5 склянки води і повністю запечатати краю. Готувати на решітці над вугіллям приблизно 30 хв. Подавати гарячим. До речі

Можна картопля не різати, а загорнути в лист фольги цілу картоплю. І запікати годі й на вугіллі, а в духовці при 200-250 & deg; С, від 20 хвилин, в залежності від розміру бульби

0/5 (0 Reviews)