КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

Думаю, що все хоч раз, але готували щось з сирої натертої картоплі & ndash; деруни наприклад? Пропоную вам майже аналогічно приготувати бургери з м'ясною начинкою!

 КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

 КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • картопля 1 кг
  • фарш м'ясний 500 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сметана 2 ст.л.
  • паприка солодка мелена 1 ч.л.
  • часник сушений мелений 1 ч.л.
  • сіль (за смаком)
  • масло рослинне (за смаком)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/kartofelnye-burgery-s-mjasnoj-nachinkoj-c78a5e9.jpg" alt = "КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ" />

Фарш (в мене свинячий) перемішати з рубаним луком, посолити і поперчити за смаком. Картоплю очистити і натерти картоплю на дрібній тертці; Воду віджати, додати в нього сметану, часник, паприку, сіль – перемішати. Крок 2

КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

Я використовувала бургер-форму, але можна ліпити і руками, змоченими у воді або маслі. Форму наповнити картоплею, за допомогою вилки, щоб не потрапляла утворює вода, наполовину, зробити виїмку; В виїмку вкласти фарш. Крок 3

КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

Закрити картоплею, притиснути формою, віджавши зайву вологу. Крок 4

КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ

Обсмажувати з обох сторін, після отримання хорошої скоринки, вогонь зменшити на мінімум і доготувати під кришкою. Дуже смачно подавати в теплому вигляді зі сметаною!

0/5 (0 Reviews)