Думаю, що все хоч раз, але готували щось з сирої натертої картоплі & ndash; деруни наприклад? Пропоную вам майже аналогічно приготувати бургери з м'ясною начинкою!
Фарш-кидок x Інгредієнти
- картопля 1 кг
- фарш м'ясний 500 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сметана 2 ст.л.
- паприка солодка мелена 1 ч.л.
- часник сушений мелений 1 ч.л.
- сіль (за смаком)
- масло рослинне (за смаком)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/kartofelnye-burgery-s-mjasnoj-nachinkoj-c78a5e9.jpg" alt = "КАРТОПЛЯНІ БУРГЕРИ З М'ЯСНОЮ НАЧИНКОЙ" />
Фарш (в мене свинячий) перемішати з рубаним луком, посолити і поперчити за смаком. Картоплю очистити і натерти картоплю на дрібній тертці; Воду віджати, додати в нього сметану, часник, паприку, сіль – перемішати. Крок 2
Я використовувала бургер-форму, але можна ліпити і руками, змоченими у воді або маслі. Форму наповнити картоплею, за допомогою вилки, щоб не потрапляла утворює вода, наполовину, зробити виїмку; В виїмку вкласти фарш. Крок 3
Закрити картоплею, притиснути формою, віджавши зайву вологу. Крок 4
Обсмажувати з обох сторін, після отримання хорошої скоринки, вогонь зменшити на мінімум і доготувати під кришкою. Дуже смачно подавати в теплому вигляді зі сметаною!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!