Душевні тефтелі з солодким луком і сирною начинкою, плюс пікантна підлива і картопляне пюре.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- розмарин 2 гілочки
- оливкова олія
- вустерский соус 2 ст.л.
- фарш свинячий 500 г
- фарш яловичий 500 г
- хлібні крихти 50 г
- сир твердий 80 г
- підлива:
- фарш яловичий 200 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- розмарин 2 гілочки
- пиво світле 200 мл
- борошно 2 ст .л.
- варення з чорної смородини 1 ст.л.
- гірчиця 2 ч.л.
- оцет винний білий 2 ст.л.
- картопля:
- картопля 1 кг
- масло вершкове 20 г
- сіль, перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Тефтели. У комбайні подрібнити 2 цибулини і 2 гілочки розмарину, висипати в сковороду, поставити її на середній вогонь, хлюпнути масла, влити вустерский соус. Готувати 20 хвилин, помішуючи. Крок 2 Приправити до смаку, остудити, перемішати з фаршем і хлібними крихтами. Розділити на 16 частин. Сир нарізати на 16 частин, втиснути в кожну грудочку по шматочку сиру і скачати в кульку. Прибрати в холодильник. Крок 3 Підлива. Викласти фарш у великій сотейник, влити трохи олії, смажити до золотистого кольору. Додати дрібно рубаний лук і розмарин. Влити пиво, готувати 10 хвилин. Додати борошно, варення, гірчицю, оцет і 750 мл води. Гасити 30 хвилин. Приправити до смаку. Крок 4 Розігріти духовку до 240 °. Розжарити деко і збризнути його маслом. Викласти тефтелі і обсмажити на верхньому рівні 15-20 хвилин. Вийняти деко і залити тефтелі підливою, прибрати в духовку ще на 5-10 хвилин. Приготувати картопляне пюре. Тефтелі подавати з пюре і підливою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!