БРИТАНСЬКІ ТЕФТЕЛІ з підливою

Душевні тефтелі з солодким луком і сирною начинкою, плюс пікантна підлива і картопляне пюре.

 БРИТАНСЬКІ ТЕФТЕЛІ з підливою

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • розмарин 2 гілочки
  • оливкова олія
  • вустерский соус 2 ст.л.
  • фарш свинячий 500 г
  • фарш яловичий 500 г
  • хлібні крихти 50 г
  • сир твердий 80 г
  • підлива:
  • фарш яловичий 200 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • розмарин 2 гілочки
  • пиво світле 200 мл
  • борошно 2 ст .л.
  • варення з чорної смородини 1 ст.л.
  • гірчиця 2 ч.л.
  • оцет винний білий 2 ст.л.
  • картопля:
  • картопля 1 кг
  • масло вершкове 20 г
  • сіль, перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Тефтели. У комбайні подрібнити 2 цибулини і 2 гілочки розмарину, висипати в сковороду, поставити її на середній вогонь, хлюпнути масла, влити вустерский соус. Готувати 20 хвилин, помішуючи. Крок 2 Приправити до смаку, остудити, перемішати з фаршем і хлібними крихтами. Розділити на 16 частин. Сир нарізати на 16 частин, втиснути в кожну грудочку по шматочку сиру і скачати в кульку. Прибрати в холодильник. Крок 3 Підлива. Викласти фарш у великій сотейник, влити трохи олії, смажити до золотистого кольору. Додати дрібно рубаний лук і розмарин. Влити пиво, готувати 10 хвилин. Додати борошно, варення, гірчицю, оцет і 750 мл води. Гасити 30 хвилин. Приправити до смаку. Крок 4 Розігріти духовку до 240 °. Розжарити деко і збризнути його маслом. Викласти тефтелі і обсмажити на верхньому рівні 15-20 хвилин. Вийняти деко і залити тефтелі підливою, прибрати в духовку ще на 5-10 хвилин. Приготувати картопляне пюре. Тефтелі подавати з пюре і підливою. Смачного!

0/5 (0 Reviews)