Інгредієнти
- яйце (жовток) – 3 шт.
- борошно – 1,5 склянки
- перець духмяний горошком – 2 ч. л.
- сіль – за смаком
- картопля – 10 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- свинина (шийна частина) – 200 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля дрібний – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля очистити і відварити до готовності, 20 хв. Злити воду, картоплю розім'яти в пюре, дати трохи охолонути. Додати сіль, жовтки і борошно. Вимісити тісто, скачати в ковбаску і нарізати скибочками. Крок 2
М'ясо дрібно нарізати. Лук очистити, подрібнити і обсмажити в розігрітій олії, 6 хв. Додати свинину, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 10 хв. Крок 3
Картопляні скибочки розім'яти в коржики. Покласти в центр кожної начинку і скачати в кульку. Відварити в підсоленій воді, 5-6 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!