Яловичина з грибами та сирних картопляне пюре

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Інгредієнти

  • безкісткова яловичина (товстий край) – 800 г
  • печериці – 100 г
  • рослинне масло для обсмажування
  • скибочки сиру в індивідуальній упаковці – 8 шт.
  • цибуля дрібний – 2 шт.

Для пюре:

  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • молоко – 1 стакан
  • часник – 4 зубчики
  • картопля – 1 кг
  • вершковий плавлений сир – 250 г
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Гриби вимити, нарізати скибочками. Лук очистити, нарізати півкільцями. М'ясо розрізати на 8 шматків. Кожен шматок накрити плівкою, як слід відбити, потім натерти сіллю і перцем. Крок 2

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Розігріти в сотейнику 2 ст. л. масла. Обсмажити цибулю, 6 хв. Додати гриби і готувати, поки не випарується вся рідина. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, ще 3-4 хв. Зняти з вогню. Покласти кожен шматок м'яса на лист фольги. Розкласти зверху грибну начинку. Крок 3

Помістити зверху скибочки сиру, загорнути у фольгу і готувати в духовці при 200 & deg; C 40 хв. За 10 хв. до готовності розгорнути фольгу. Крок 4

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Картопля очистити, нарізати і відварити до готовності, 20 хв. Крок 5

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Молоко підігріти з вершковим сиром, ретельно перемішати. Часник нарізати скибочками. Розтопити вершкове масло, покласти часник. Через 30 сек. злити часникове масло (без часнику) в молочно-сирну суміш. Крок 6

ГОВЯДИНА З ГРИБАМИ І сирний картопляне пюре

Картопля розім'яти. Продовжуючи розминати, потроху додавати молоко з сиром. Подати пюре до м'яса. Господині на замітку ДО РЕЧІ Якщо в рецепті використовувати скибочки сиру з грибами або з шинкою, смак страви стане більш пікантним і насиченим.

5/5 (1 Review)