Інгредієнти
- безкісткова яловичина (товстий край) – 800 г
- печериці – 100 г
- рослинне масло для обсмажування
- скибочки сиру в індивідуальній упаковці – 8 шт.
- цибуля дрібний – 2 шт.
Для пюре:
- масло вершкове – 1 ст. л.
- молоко – 1 стакан
- часник – 4 зубчики
- картопля – 1 кг
- вершковий плавлений сир – 250 г
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби вимити, нарізати скибочками. Лук очистити, нарізати півкільцями. М'ясо розрізати на 8 шматків. Кожен шматок накрити плівкою, як слід відбити, потім натерти сіллю і перцем. Крок 2
Розігріти в сотейнику 2 ст. л. масла. Обсмажити цибулю, 6 хв. Додати гриби і готувати, поки не випарується вся рідина. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, ще 3-4 хв. Зняти з вогню. Покласти кожен шматок м'яса на лист фольги. Розкласти зверху грибну начинку. Крок 3
Помістити зверху скибочки сиру, загорнути у фольгу і готувати в духовці при 200 & deg; C 40 хв. За 10 хв. до готовності розгорнути фольгу. Крок 4
Картопля очистити, нарізати і відварити до готовності, 20 хв. Крок 5
Молоко підігріти з вершковим сиром, ретельно перемішати. Часник нарізати скибочками. Розтопити вершкове масло, покласти часник. Через 30 сек. злити часникове масло (без часнику) в молочно-сирну суміш. Крок 6
Картопля розім'яти. Продовжуючи розминати, потроху додавати молоко з сиром. Подати пюре до м'яса. Господині на замітку ДО РЕЧІ Якщо в рецепті використовувати скибочки сиру з грибами або з шинкою, смак страви стане більш пікантним і насиченим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!