Інгредієнти
- масло вершкове – 4 ст. л.
- яловича вирізка – 600 г
- твердий козячий сир – 200 г
- сіль – за смаком
- печериці – 200 г
- соус соєвий – 1 ст. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- вершки жирністю 22% – 250 мл
- картопля – 200 г
- масло рослинне – 3 ст. л.
- вино сухе біле – 250 мл
- щіпка сушеного базиліка
- бренді – 80 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля очистити, нарізати тонкими скибочками, полити половиною рослинного масла і запекти в духовці при 200 & deg; C, 25 хв. Крок 2
Натерти третину козячого сиру. Решта сир нарізати скибочками. Крок 3
Влити в сотейник вино і соєвий соус, нагрівати до тих пір, поки об'єм рідини не зменшиться в 2 рази. Додати вершки і тертий сир, змішати віночком і варити до отримання негустого соусу. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 4
Гриби очистити, нарізати скибочками і обсмажити в рослинному маслі, 8-10 хв. Посипати базиліком, приправити сіллю і перцем. Крок 5
Лук очистити і подрібнити. М'ясо вимити, обсушити і розрізати на 4 шматки. Зробити надрізи в кожному шматку і заповнити їх скибочками сиру. Посолити і поперчити. Крок 6
Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити вирізку, по 4-6 хв. з кожного боку. Додати цибулю і готувати, помішуючи, ще 5 хв. Покласти в сковороду до м'яса картопля і гриби. Злегка підігріти бренді, залити блюдо і підпалити. Подати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!