Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Інгредієнти

  • масло вершкове – 4 ст. л.
  • яловича вирізка – 600 г
  • твердий козячий сир – 200 г
  • сіль – за смаком
  • печериці – 200 г
  • соус соєвий – 1 ст. л.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • вершки жирністю 22% – 250 мл
  • картопля – 200 г
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • вино сухе біле – 250 мл
  • щіпка сушеного базиліка
  • бренді – 80 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фарширована ВИРІЗКОЮ фламбе

Картопля очистити, нарізати тонкими скибочками, полити половиною рослинного масла і запекти в духовці при 200 & deg; C, 25 хв. Крок 2

Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Натерти третину козячого сиру. Решта сир нарізати скибочками. Крок 3

Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Влити в сотейник вино і соєвий соус, нагрівати до тих пір, поки об'єм рідини не зменшиться в 2 рази. Додати вершки і тертий сир, змішати віночком і варити до отримання негустого соусу. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 4

Гриби очистити, нарізати скибочками і обсмажити в рослинному маслі, 8-10 хв. Посипати базиліком, приправити сіллю і перцем. Крок 5

Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Лук очистити і подрібнити. М'ясо вимити, обсушити і розрізати на 4 шматки. Зробити надрізи в кожному шматку і заповнити їх скибочками сиру. Посолити і поперчити. Крок 6

Фарширована ВИРІЗКОЮ Фламбе

Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити вирізку, по 4-6 хв. з кожного боку. Додати цибулю і готувати, помішуючи, ще 5 хв. Покласти в сковороду до м'яса картопля і гриби. Злегка підігріти бренді, залити блюдо і підпалити. Подати з соусом.

0/5 (0 Reviews)