Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, нарізати великими шматками, добре відбити. Розрізати кожен шматок навпіл. Лук очистити, нарізати кубиками. Зелень промити і дрібно нашаткувати. Крок 2
розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового масла і обсмажити м'ясо, по 6-7 хв. з обох сторін. Приправити сіллю і перцем, перекласти в миску. Крок 3
У тій же сковороді, де смажилося м'ясо, розтопити масло, що залишилося і обсмажити цибулю, 6 хв. Додати зелень і готувати ще 4 хв. Крок 4
укласти в каструлю шарами цибулю, м'ясо і зелень. Крок 5
З скибочки хліба зрізати скоринку, намазати м'якоть гірчицею і покласти в каструлю. Крок 6
Додати 400 мл пива, чебрець і лавровий лист. Прикрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 1,5 ч. У міру випаровування рідини влити пиво. За 5 хв. до закінчення додати оцет, цукор і сіль за смаком. Поки гаситься м'ясо, картоплю очистити, покласти в каструлю і варити 20-25 хв. Подати карбонад з вареною картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!